Livrare si retur

Livrare

Livrarea produselor se va face oriunde în țară.
Costurile de livrare
– 15 lei pentru comenzile sub 150 lei.
– transport gratuit pentru comenzile peste 150 lei
În funcție de momentul preluării comenzilor dumneavoastră acestea se vor livra astfel:

  • Comenzile plasate se expediază într-o perioadă de maxim 1-5 zile.

Produsele vor fi livrate prin curier, în 24 /48 ore din momentul preluării comenzii, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

În cazul în care unul sau mai multe produse comandate de către dumneavoastră nu sunt în stoc, veți fi înștiințat prin email sau telefon.

Dacă clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună, iar confirmarea o reprezintă semnătura de pe documentele fiscale legale.

Factura fiscală constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației românești în vigoare.

Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii fiscale cu privire la faptul că a primit produsul/produsele care este/sunt conform(e) cu comanda facută și cu nevoile acestuia.

S.C. LEADER MIDTEX S.R.L. îsi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente.

 

Retur

Vă rugăm să returnați marfa în forma sa originală, fără a fi deteriorată sau utilizată, împreună cu formularul de retur, care va fi atașat facturii. Costurile de expediere sunt suportate de către client. Nu se acceptă returnarea produsului cu ramburs. Contravaloarea produsului returnat se va plăti prin mandat poștal sau transfer bancar în maximum de 14 de zile.

Lenjeria intima nu se acceptă la retur.

În cazul în care se constată că produsul returnat este deteriorat, acesta se va trimite înapoi, iar cheltuielile de expediere vor fi suportate de către client.

Clientul S.C. LEADER MIDTEX S.R.L. poate returna produsele achiziționate în urmatoarele situații:
A. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site
B. Coletele ce prezintă deteriorări severe
C. Produsele ce au fost livrate greșit

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fără penalităti și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului.

Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achiziționează produse
din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanță.

Clientul este obligat să notifice S.C. LEADER MIDTEX S.R.L. intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare email: shop@fabrica-ciorapi.ro sau o dată cu rambursarea produsului, în termen de
maximum 30 zile calendaristice de la primirea produselor.

În cazul rambursării contravalorii produsului, aceasta se va face în cel mult 14 de zile calendaristice de la data recepționării produselor, prin virament bancar.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând dar nelimitându-se la transportul produselor, achitată de catre client, nu se rambursează.
În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Produsele returnate se trimit la adresa fabrici: Oglinzi , str. Sperantei, nr. 11A, , jud. Neamt.