Politica de confidentialitate

/Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate

LEADER MIDTEX S.R.L. denumită mai departe compania, în calitate de, proprietar, administrator al site-ului, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care vizitează acest site.

            În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, compania are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.

          Compania se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului, etc., aşa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu  modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

        În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12);
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

       Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de companie în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

     Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

     Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteţi notifica oricând la urmatoarea adresa: LEADER MIDTEX S.R.L., Str. Sperantei, nr 11A, com. Raucesti, Jud. Neamt sau la adresa de mail: office@fabrica-ciorapi.ro

Scopul colectării datelor

     Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, compania le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifică în alt fel:

  • pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
    • înscrierea în programe de fidelizare;
    • transmiterii de oferte, mesaje publicitare şi de marketing;

    Compania poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru conformarea la dispoziţiile legale; protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale companiei şi ale site-ului curent; acţionarea în circumstante de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

    Atunci când compania este solicitată să furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Formulare de contact sau alte formulare

Informațiile colectate sunt: nume, adresa de mail, număr de telefon, mesaj către site.

Formularele de contact sunt păstrate pentru o anumită perioadă de timp în scopul deservirii clienților, dar nu folosim informațiile transmise în ele în scopuri de marketing.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Analitice

Folosim Google Analytics pentru a urmări numărul vizitatorilor, ce fel de dispozitiv folosesc când intră pe site-ul nostru și de pe ce site ajung ca vizitator pe site-ul nostru. Aceste date sunt anonime.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informații de contact

  • Telefon:0756330654
  • Mail: office@fabrica-ciorapi.ro

Cum îți protejăm datele

Datele tale personale sunt protejate în panoul de administrare securizat al site-ului nostru.

Colectarea de date cu caracter personal

    Suplimentar faţă de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul curent implică:

  • furnizarea informaţiilor solicitate şi marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate, prin formulare, în următoarele scopuri:

  • asigurarea serviciilor achiziţionate de dumneavoastră;
    • facturării serviciilor comandate de dumneavoastră;
    • înregistrării dumneavoastră ca membru în programe de fidelizare.

        Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimţământul dumneavoastră   în caz de litigi/dispute privind fraudele, instituţiilor abilitate.

       Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

       Compania poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

  • realizării de rapoarte/analize;
    • realizării de informări în scopuri proprii;
    • publicării, promovării, ofertării serviciilor oferite de companie.

Vă mulţumim!